Trabzon'da Şok Kaza

Trabzon’un Maçka İlçesi Çamlıdüz Mahallesine bağlı Paparza Yaylasında 28 Temmuz tarihinde meydana geldi.  Yayladan dönüş yolunda olan ve içerisinde Enver Sabun ile Şükrü Bülbül bulunduğu minibüse, yamaçtan yuvarlanan ağaç çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracı delen ağaç, ardından Enver Sabun’un ağır şekilde yaralanmasına neden oldu. Şükrü Bülbül, araçtan kendi imkanları ile çıkarken Enver Sabun, araçta sıkıştı. Ekiplerin müdahalesi ile araçtan çıkarılan Enver Sabun, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Yaklaşık 3 gündür hastanede tedavine devam edilen Enver Sabun, bugün ne yazık ki doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Enver Sabun için sosyal medyada AB Rh negatif trombosit kan çağrısı yapılmıştı. 

AĞAÇ KESİMİ YAPARKEN KONTROLDEN ÇIKAN AĞAÇ MI NEDEN OLDU?

Maçka İlçesi Köprüyanı Mahallesi, Reşadiye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak Enver Sabun’un ölümüyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 
Bu iddia; yamaçtan düşen ağacın, bölgede çalışanlar tarafından kesilerek soyulduğu şeklinde. Ağacın soyulduktan sonra çalışanların kontrolünden çıktığı ve, yamaç aşağı kayarak araca saplandığı ileri sürüldü. Ağaç kesilen bölgenin hemen altından geçen yolda ise her hangi bir güvenlik önlemeninin alınmadığı da iddialar arasında yer alırken, iddiaların doğruluğu Jandarmanın yapacağı soruşturma sonrasında belli olacak.  Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan'da sosyal medyadan yayınladığı mesajında, "Değerli kardeşim Enver Sabun'un acı haberi ile üzüldük. Enver kardeşime Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı Cennet olsun.." ifadtelerini kullandı. günebakış

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.