Trabzon'da yangında 2 kişi hayatını kaybetti

Trabzon'da bir evde meydana gelen yangında yaşlı karı koca hayatını kaybetti. Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesi Fenerköy Mahallesinde bir evde yangın çıktı. Alt katta yaşayan çiftin komşusunun üst kata yemek götürdüğü sırada yoğun dumanı farketmesi üzerine olayı itfaiyeye bildirdi.Olay yerine itfaiye ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevkedildi.İtfaiye ekiplerinin müdahaleleri ile söndürülen yangında evde kalan 93 yaşındaki Emin Yılmaz ve eşi 90 yaşındaki Havva Yılmaz’ın dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği belirlendi. İtfaiye ekiplerinin ilk incelemesinde yangının elektrikli ısıtıcıdan çıktığı tahmin ediliyor.Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

VALİ OLAY YERİNDE

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu yangın bölgesine giderek incelemede bulundu.  Yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyen Vali İsmail Ustaoğlu hasarın giderilmesi için devletin yardım elini uzatacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.