Trabzon uçağında kriz çıktı! Pilot ''Uçurmuyorum'' dedi!

Trabzon uçağında kriz çıktı! Pilot ''Uçurmuyorum'' dedi!

İstanbul’dan 20-15’te Trabzon’a havalanması gereken Pegasus Havayolllarına ait PC2826 sefer sayılı uçakta kriz çıktı. Pilot ile kabin ekibi arasında tartışma çıktığı ve uçağın kabin ekibinin birkaç kez değiştiği ileri sürüldü.Yaklaşık 3 saat boyunca uçak içinde bekletilen yolcular adeta isyan etti. Pilotun ''Bağırdık tepki gösterdik, gelsin yeni ekip uçağı uçursun’ şeklinde konuştuğu iddia edildi.İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanının Trabzon uçağının olduğu perona çok sayıda ambulans ve güvenlik ekibi sevk edildi.

Yolcular sosyal medyadan yayınladıkları mesajlar ile Ulaştırma Bakanlığı’na seslerini duyurmaya çalıştılar.Yolcuların yarısının apronda yarısının da uçak içerisinde beklediği, bazı yolcuların uçmaktan vazgeçip bavullarını istedği öğrenildi.Üçüncü pilotun gelmesinin ardından Trabzon yolcularının olduğu uçak, 23:51'de havalandı ve gece geç saatlerde Trabzon'a ulaştıBu arada yaşananların pilotların bir eylemi olduğu ve kötü çalışma koşullarını protesto ettikleri iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.