Trabzon’da 5 okul müdürü emekliye ayrıldı

Trabzon’da 5 okul müdürü emekliye ayrıldı. Emekliye ayrılan Affan Lisesi, Atatürk Ortaokulu, Piri Reis İlkokulu, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu, Prof. İhsan Koz İlkokulu Müdürü için bir veda yemeği organize edildi.

Emekli Müdürler Plaketle Uğurlandı
Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, emekliye ayrılan okul müdürleri için veda yemeği düzenledi. Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, “Uzun yıllar eğitime gönül veren, özverili çalışmalarıyla her zaman takdir toplayan okul  müdürlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni hayatlarında sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyoru" dedi.Törende duygu anlar yaşayan emekli müdürler teşerkkür etti. Affan Lisesi Müdurü Muhsin Çavuşoğlu, Atatürk Ortaokulu Müdürü Hacı Ayhan Bulutoğlu, Piri Reis İlkokulu Müdürü Ali Kandemir, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Mustafa Şen, ve Prof. Ihsan Koz İlkokulu Müdürü Hayati Şahin emekliye ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.