Uzungöl'e seyir terası!

Uzungöl’e hakim bölgede yapımına başlanılan 300 metrekarelik gezinme alanı bulunacak teras, yıl sonunda hizmete açılacağı öğrenildi.

Trabzon'un önemli turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl Tabiat Parkı'nda seyir terası yapımına başlandı. Orman ve Su İşleri Bakanlığı 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, farklı doğal özellikleriyle ziyaretçilerin ilgisini çeken, Türkiye'nin en önemli doğa turizm merkezlerinden biri olan Uzungöl'ün uluslararası alanda önemli yere sahip olduğuna işaret edildi. Seyir terasının bölge turizmine olumlu katkı sağlayacağı belirtilen açıklamada, "Yaylaönü Mahallesi yolu üzerinde ve göle hakim alanda yapılan seyir terası, çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama şeklinde inşa edilecek.

300 metrekarelik gezinme alanı ve terasın toplam maliyeti 510 bin lira olacak" şeklinde açıklamalarda bulunuldu.

Anahtar Kelimeler:
UzungöleSeyirTerası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105