Yardım eli bekliyor

Doğuştan kifoskolyoz hastası olan ve yüzde 86 engeli bulunan Özlem Uzun, çocukluk döneminde geçirdiği 6 ameliyatla tutunduğu hayatı 5 ay önce kâbusa döndü. Yaptığı ters hareket sonucu omurilik kemiğinde açılma tespit edilen Uzun’un tedavisi için 185 bin TL gerekiyor. Uzun da tedavisi için hayırseverlerden yardım eli bekliyor.

ÇOÇUKLUK DÖNEMİNDE 6 OPERASYON GEÇİRDİ

Doğuştan omurilik eğriliği olan kifoskolyoz hastası Özlem Uzun’un çocukluk döneminde geçirdiği 6 ameliyatla tutunduğu hayatı 5 ay önce kâbusa döndü. Trabzon’daki evinde 5 ay önce yaptığı ters hareket sonucu yataktan kalkamadığını anlatan Uzun, hastalığına ise Trabzon’da çözüm bulunamadığını söyledi.

ÇAREYİ İSTANBUL’DA BULDU

Trabzon’da hastalığının nedeninin bulunamadığını ve İstanbul’a gittiğini söyleyen Uzun, “Doğuştan hastayım. Yüzde 86 engelliyim. Çocukken 6 kez operasyon geçirdim. Yaklaşık 5 ay öncesine kadar gayet sağlıklıydım. Fakat 5 ay önce ters bir hareketle tutuldum ve yataktan kalkamadım. Trabzon’da hastalığımla ilgili tedavi bulunamadı. İstanbul’da birçok doktora gittik ve sonuç olarak omurilik kemiğimde açılma olduğunu öğrendik.” dedi.

YARDIM ELİ BEKLİYOR

İstanbul’daki doktorunun tedavinin büyük bir operasyon olduğunu ve bunun da büyük bir meblağ gerektirdiğini ifade eden Uzun, yardımseverlere çağrıda bulunu. Yardım eli bekleyen Uzun, “Bu operasyonun gerçekleşebilmesi ve benim sağlığıma kavuşabilmem için bana yardımcı olacak birilerini arıyorum. Sesimi duymanızı istiyorum. Bir mucize bekliyorum. Bana yardım etmek isteyenler 0539 863 64 15’ten ulaşabilirler. Trabzon Vakıfbank Özlem Uzun IBAN: TR31 0001 5001 5800 7306 7246 89.” çağrısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.