Abdullah Avcı'dan futbolculara uyarı!

"Ayaklarınız yere bassın"

Süper Lig'in 13. haftasında gelen 3-0'lık Gaziantep FK galibiyeti sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, futbolcularını uyardı. Tecrübeli teknik adam, öğrencilerine "Sevinmek sizin tabii ki en büyük hakkınız ama şunu sakın unutmayın; sadece 3 puan aldık." dedi.

Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da maçın ardından büyük bir sevinç yaşandı. 90 dakika sonunda önce soyunma odasına giden ardından ise sahaya tekrar dönerek taraftarları selamlayan futbolcuların yaşadığı sevince teknik ekip de dahil oldu. Ancak teknik direktör Abdullah Avcı, futbolcularına sakin kalmaları yönünde ikazda bulundu. Tecrübeli hoca, "Çok zor bir maçı kazandık, sevinmek sizin en büyük hakkınız ama şunu sakın unutmayın. Sadece üç puan aldık. Kulaklarınızı tıkayacaksınız, algılara kapılmayacaksınız, mücadeleye devam edeceksiniz. Şimdi sevinin ama yarın ayaklarınız yere bassın. İlk idmanda herkes sanki sezona yeni başlıyormuşuz gibi istekli olacak" ifadesini kullandı.Yunus Emre Sel

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.