Devlerin listesinde

Leeds'ten bonservisi 1 milyon Euro'ya alınan Ganalı yıldız, S.Prag'ın ardından AEK'yı da yıkıp Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki yıldızı oldu. 

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında AEK'yı Yunanistan'da 3-1 yenen Trabzonspor'da alkışığın en büyüküğünü 3 gol atan Cabel Ekuban aldı... Atina'daki mücadelenin kahramanı olan Ganalı yıldızın bonservisi sadece 1 milyon Euro'ya Leeds United'tan alındı. Geçen sezon başında İngiliz kulübünden sessiz sedasız kiralanan 25 yaşındaki Ekuban 36 maçta 8 gol 3 asistlik performans sergilemişti. Bu sezona da fırtına gibi giren yıldız futbolcu Sparta Prag deplasmanında çok kritik bir gole imza attı. Ekuban önceki gece de AEK ağlarına 3 gol bırakarak gecenin kahramanı oldu. Daha önce Chievo ve Partizani gibi takımların formalarını da giyen ancak bekleneni veremeyen Ekuban, Ahmet Ağaoğlu yönetiminin büyük bir transfer başarısı olarak kayıtlara geçti.​

DEV KULÜPLERİN GÖZÜ ÜZERİNDE
Geçen sezon başında sessiz sedasız Leeds'ten kiralanan Ekuban gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin listesine girdi.

YEREL BASIN MANŞETLERE TAŞIDI
Trabzonspor'un AEK deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyet yerel basında manşetleri süslemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.