Ekuban'ın ayağında kırık var

Trabzonspor'da son dakika gelişmesi... Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’dan uzun süre yararlanamayacak olan Trabzonspor’a bir kötü haber de golcü Caleb Ekuban’dan geldi. Antrenmanda sol ayak tarak kemiği kırılan Ganalı yıldız 6 hafta takımdan uzak kalacak.Milli aranın ardından lig ve Avrupa’da yoğun bir maç trafiğine girecek olan Trabzonspor’da sakatlıkların ardı arkası kesilmiyor.

Abdülkadir Ömür ve Yusuf Sarı’nın ardından Caleb Ekuban da sakatlandı.

Cumartesi günü Gençlerbirliği ile iç sahada karşılaşacak olan Bordo-Mavililer bu karşılaşmanın hazırlıklarına bu akşam yaptığı idmanla devam etti.Çalışma sırasında stoper Ivanildo Fernandes ile Caleb Ekuban ikili mücadeleye girdi. İki oyuncunun da yerde kaldığı pozisyon sonrası Fernandes sekerek sahayı terkederken, Ekuban ise ilk müdahalenin ardından sol ayak bileği sarılı şekilde takım arkadaşlarının yardımıyla sahadan ayrıldı.Portekizli stoper Fernandes’in durumunda önemli bir şey olmadığı öğrenilirken, Ganalı golcüden ise olumsuz bir haber geldi.25 yaşındaki oyuncunun sol ayak tarak kemiğinin kırıldığı belirtildi. Ekuban’ın takıma dönmesinin 6 haftayı bulacağı kaydedildi.

Bordo-Mavili formayla lig ve Avrupa’da toplam 7 maça çıkan Ekuban 5 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. Genç golcü ligde milli araya kadar; Gençlerbirliği, Sivasspor (d), Beşiktaş, Rize (d) maçlarında forma giyemeyecek.Ekuban, Avrupa Ligi’nde de Getafe (d) ve Basel karşılaşmalarında takımdaki yerini alamayacak. Ganalı oyuncu milli aradan sonra Gazişehir mücadelesine yetiştirilmeye çalışılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.