Golcüleri sırtlıyor

Bordo-mavili takımın 11 golünün 9’unda forvetlerin imzası var

2019-20 sezonunda 4’ü Avrupa, 3’ü Süper Lig olmak üzere toplam 7 resmi maça çıkan Trabzonspor’un, söz konusu karşılaşmalarda attığı 11 golün 9’unu hücum oyuncuları, ikisini ise bekleri kaydetti.
2019-20 sezonunda çıktığı 7 resmi maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik alan ve yalnızca tek mağlubiyeti bulunan bordo-mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 11 gol kaydetti. Trabzonspor’un bu 11 golü hücum ve bek oyuncularından gelirken, 5 farklı isim gole katkı sağlamayı başardı. Bordo-mavililerde 5 golle Ekuban geride kalan 7 resmi maçta en golcü isim olurken, yeni transfer Sörloth 3, Abdülkadir Ömür 1 ve bek oyuncuları Pereira ile Novak da 1’er gol kaydetti.

4 OYUNCU 7 MAÇTA 90 DAKİKA

Öte yandan Trabzonspor’da 4 isim geride kalan 7 maçta da 90 dakika sahada kaldı. Bordo-mavililerde 630’ar dakika süre alan Uğurcan, Novak, Pereira ile Sosa 2019-20 sezonunda oynanan 7 resmi karşılaşmanın tamamında 90 dakika sahada kalarak bu noktada takımın en istikrarlı oyuncuları olurken, 612 dakika süre alan Nwakaeme de onları takip eden isim oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.