Kendinizi hazır tutun

Trabzonspor'da Kasımpaşa karşılaşması öncesinde savunmada problem yaşanıyor. Antalya maçında sakatlanan Jan Durica ilk yarıyı kapatmıştı. Uğur Demirok'un da Kasımpaşa maçına yetişmesi zor. Zaman zaman stoper oynayan Okay Yokuşlu da Antalya maçında sağ ayak bileğine darbe almıştı. Yetişme ihtimali az. Rıza Çalımbay'ın elinde Tomas Hubocan ile Mustafa Akbaş kaldı. Çalımbay, Kasımpaşa maçında stoperde bu iki ismi oynatacak. Hubocan ve Mustafa Akbaş ikilisini yedekleyecek isimler ise alt yapıdan gelecek. Çalımbay, Furkan Yıldırım ve Hüseyin Türkmen'i A Takım'la birlikte çalıştırıyor.

RIZA Çalımbay, Furkan Yıldırım ve Hüseyin Türkmen ile antrenmanlar öncesinde bir bir görüşmeler de yapıyor. Çalımbay'ın "Lig çok uzun. Bunun sakatlığı var, cezalısı var. Zaman zaman böyle durumlarla karşılaşabiliriz. Kendinizi hazır tutun. Sizlere güveniyorum" dediği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.