Kolombiyalı pişmanlığı!

Trabzonspor’un Kolombiyalı oyuncuları pişmanlık yarattı. Bordo-mavililerin büyük umutlarla farklı dönemlerde transfer ettiği Hugo Rodallega ve Fabian Castillo son zamanlarda ortaya koydukları performans ve saha dışındaki davranışlarıyla Trabzonspor’a problem yaşatıyor. Trabzonspor’a sezon başından beri katkısı neredeyse yok denecek kadar az olan Castillo, zorlu Beşiktaş derbisi öncesi maddi yönden problem oluştururken 24 bin liralık alacak için kulübe haciz gönderdi.

Trabzonspor’da kayıp diğer isimse Hugo Rodallega… Bordo-mavililerde bir türlü istenileni veremeyen hatta taraftarın eleştirdiği Senegalli golcü Dame N’Doye’un bile gerisine düşen Rodallega, neredeyse sönüp gitti. Antrenmanlarda yokları oynayan, sahada da istenileni ortaya koymayı başaramayan Rodallega, bu sezon 17 maçta 4 gol atarken, Burak’ın arkasında kaldığı için takıma adeta küstü.

Trabzonspor’dan yıllık 890 bin euro garanti ücret alan Castillo, 2 sezonda lig ve kupada sadece 37 maç oynadı, 3 gol ve 5 asist üretti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.