Küfürbazlar Yandı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal medya twitter hesabı üzerinden kendisine hakaret edenleri şikayet edeceği öğrenildi. Başkan Usta kendisine hakaret edenleri şikayet etmesi için avukatına talimat verdiği ortaya çıktı. 

AVUKATA TALİMAT VERDİ 

Trabzonspor Kulübü’nün resmi sitesinden transferlere ilişkin yapılan açıklamalar, internet üzerinden de yayınlandı. Sosyal medya üzerinden yayınlanan açıklamalarda Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'yı hedef koyanlar,  hareket dolu mesajlar gönderdi. Başkan Muharrem Usta’nın talimatıyla harekete geçen avukatları özellikle Usta’ya yönelik küfür edenleri tek tek tespit edip gerekli işlemleri yapmaya başladı. Başkan Usta’nın konuyla alakalı, “Transfer olur, bu işler gelir geçer. Ancak artık galiz küfürler edenler affedilmemek üzere savcılığa verilecek” dedi. 

BAŞKANA SAHİP ÇIKTILAR

Bordo-mavili taraftarlar başkana sahip çıktı. Bazı taraftarlar twitter üzerinde, ‘Eleştiriye, siteme evet ama küfür edenin yanına kalmasın. 'KüfürEdiyorsanYarınAğlamakYok’ şeklinde
hashtag başlattılar. Kısa zamanda taraftarlar bazında da büyük ilgi gören hashtag çalışmasının ardından başkana destek her geçen gün çığ gibi büyüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.