MAÇA HAZIRIZ


Karaman ve öğrencileri, Başakşehir karşısındaki ruhsuz futboldan gerekli dersleri çıkardı. Bordo-mavililer, taraftarı karşısındaki ilk lig maçında zaferden başka bir şey düşünmüyor
Taraftarın da karşılaşmaya olan ilgisi yüksek… Hem taraftarın desteği hem de Başakşehir maçından çıkarılan derslerle bu akşam Medical Park’ta fırtınakopacak

3 PUANDAN BAŞKASI YALAN
Trabzonspor, Sivasspor karşısında. Süper Lig’in 2. haftasında Trabzonspor bu akşam evinde Sisvasspor’u ağırlıyor. Ligin ilk haftasında deplasmanda Başakşehir’e karşı oynadığı karşılaşmada sahadan 2-0 mağlup ayrılan ve oynadığı ruhsuz futbolla eleştirileri beraberinde getiren bordo-mavililer, bu sezon taraftarı karşısında çıkacağı ilk lig maçında sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. Camiada bozulan moralleri yerine getirmek isteyen Karaman ve öğrencileri galibiyetten başka sonuç düşünmüyor.
BURAK YEDEK SOYUNACAK
21.45’te oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde bordo-mavililerde Vahid Amiri ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Bordo-mavililerde hafta başında antrenmanlara katılan ve yaptığı bireysel antrenmanlarla açık kapatmaya çalışan Burak Yılmaz’ın ise maç kadrosunda olması bekleniyor. Öte yandan 90 gün sonra taraftarı karşısına çıkacak olan bordo-mavililerde taraftarın maça olan ilgisi ise oldukça fazla. Maç saatinde 25 binden fazla taraftarın tribünde olması hedefleniyor.

STAT: Medical Park
SAAT: 21.45
HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu
YAYIN: beINSports

TRABZONSPOR
Onur
Ibanez
Mustafa
Toure
Pereira
Kucka
Onazi
Sosa
Yusuf
Abdülkadir
Rodallega

SİVASSPOR
Tolgahan
Uğur    

Medjani   

Douglas   

Ziya 

Aydın

Rybalka   

Hakan   

Emre 

Kone  

Robinho   

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSivas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.