Sörloth hastaneye kaldırıldı!

Trabzonspor'da Sörloth hastaneye kaldırıldı!

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup eden Trabzonspor'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, kafasına aldığı darbe sonrasında hastaneye kaldırıldı.Süper Lig'in11. haftasında Trabzonspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Karşılaşmayı 1-0 kazanan bordo-mavili ekipte üzücü bir sakatlık yaşandı.Fırtına'nın golcü oyuncusu Alexander Sörloth, dakika 90+2'de kafasına aldığı darbe sonrası hastaneye kaldırıldı.Yaşanan bu sakatlık ile birlikte Trabzonspor'da takımdan bir süre ayrı kalacak as oyuncu sayısı 7'ye yükseldi.

ÜNAL KARAMAN'DAN AÇIKLAMA

Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Ünal Karaman, karşılaşmanın ardından Norveçli oyuncunun sakatlığıyla alakalı "Korkulacak bir durum yok" şeklinde konuştu.

.

Anahtar Kelimeler:
SüperSörlothNorve
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lionel ömür 4 yıl önce

açkım benimm