Sosa Trabzonspor'a hayırlı olsun

Tuttomercatoweb’in haberine göre, Fırtına uzun süren görüşmeler sonucunda Sosa’yı yıllığı 2.8 milyon euro’ya ikna etti. Milan kulübü de 5 milyon euro alacak.
Trabzonspor, Jose Sosa transferini mutlu sonla bitirmek üzere... Tuttomercatoweb'in haberine göre, Milan forması giyen Arjantinli 10 numara, Trabzonspor'un kendisine yaptığı teklifini kabul etti. Karadeniz ekibi ile Milan'ın da anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı haberin detaylarında yer alan en önemli bilgi oldu. Montella'nın kadrosunda düşünmediği Jose Sosa önce kadro dışı bırakıldı, ardından da antrenmanlara alınmadı ve bu gelişmeler üzerine kulüpten ayrılmaya karar verip rotasını Türkiye'ye çevirdi. Fırtına'nın 32 yaşındaki yıldız için Milan'a 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtiliyor. Sosa'nın da yıllığı 2.8 milyon euro'dan 2+1 senelik sözleşme imzalaması bekleniyor.
BEŞİKTAŞ'TA COŞMUŞTU
Tangocu'nun hafta sonunda Türkiye'ye gelmesi bekleniyor. Antalyaspor ve Fenerbahçe de Sosa ile ilgileniyordu. Beşiktaş ile iki sezonda 78 maça çıktı, 5 bin 907 dakika sahada kalıp 14 gol atan ve 22 asist yapan Arjantinli yıldız, Milan'da ise 19 maçta bin 334 dakika sahada kaldı ve gol atamadı. Arjantinli 3 asist ile sezonu tamamladı.
ARTILARI
İsabetli orta
Kilit pas verme
Duran top kullanma
Adam geçme
Top tutma
Uzaktan şut
EKSİLERİ
Belirgin eksisi yok
OYUN STİLİ
Uzun oynamayı sever
Sık faul alır
Top çalar
Bol orta yapar

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporSosa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105