Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi iyi haber!

 7 futbolcu pozitif çıkmıştı...

Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Trabzonspor'da koronavirüs testi pozitif çıkan oyunculardan güzel haber geldi. Bordo-mavililerde, daha önce testi pozitif çıkan 2 futbolcunun testi negatife dönerken diğer 5 futbolcunun ise Fenerbahçe maçına yetişebileceği belirtildi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Bordo-mavililerde koronavirüs testi pozitif çıkan oyunculardan güzel haber geldi. Daha önce 7 oyuncusunun testi pozitif çıkan Trabzonspor'da 2 oyuncunun testi negatife dönerken diğer 5 oyuncunun ise Fenerbahçe maçına yetişme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.Trabzonspor'da Gaziantep FK maçı öncesi test sonuçları pozitif çıkan iki oyuncusunun son test sonucu negatif çıktı ve takımla çalışmalara başladılar.Bordo-mavililerde testi negatife dönen futbolcuların ise Serkan Asan ve Arda Akbulut olduğu kaydedildi.Karantinada olan diğer 5 oyuncu ise aşamalı olarak teste tabi tutulacak ve Fenerbahçe maçına yetişecek.Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor, zirve yarışını yakından ilgilendirecek maçta Pazar akşamı saat 19.00'da sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105