Trabzonspor'dan Vitor Hugo hamlesi

Uzun zamandır defansa takviye yapmak isteyen bordo-mavililer Brezilyalı stoperi kadrosuna katmak için temaslara başladı.Trabzonspor'da merakla beklenen stoper transferi için listenin en üstündeki isim ortaya çıktı. Bordo-mavililer bir dönem İtalya'da Fiorentina forması da giyen 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Vitor Hugo için temaslara başladı. Hugo'yu ciddi bir satın alma opsiyonu ile kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen bordo-mavililer, oyuncu ile yaptıkları görüşmelerde önemli mesafe kat etti. Trabzonspor'un Palmeiras kulübü ile de anlaşması halinde transferin kısa sürede sonuçlanabileceği belirtildi.

SABAH KUVVET AKŞAM TAKTİK

Trabzonspor'da yeni sezon hazırlıkları dün çift idmanla devam etti. Sabah çalışmasında futbolcular, dayanıklılık oyunları oynadı. Bordo-mavili takım, akşam da taktik ağırlıklı bir çalışma ile günü tamamladı.
2017-2018 sezonu öncesinde Palmeiras'tan Fiorentina'ya 8 milyon Euro'ya transfer olan Hugo, geçtiğimiz sezonun başında ise Fiorentina'dan Palmeiras'a 5.5 milyon Euro'ya geri döndü. Fiorentina ile 54 maça çıkan 29 yaşındaki futbolcu Palmeiras ile de 98 maçta görev yaptı.

Anahtar Kelimeler:
Vitor HugoFiorentina
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.