Trabzonspor Marcone için atağa kalktı

Trabzonspor'un hedefinde olan 30 yaşındaki Ivan Marcone'ye, transfer görüşmeleri sırasında Covid-19 teşhisi konulmuştu. Ancak bordo-mavili taraftarlar videolarını izledikleri deneyimli oyuncunun alınmasını istiyor. Yönetim ise Arjantinli ismi bitirmek için harekete geçti.Trabzonspor'da ön libero için alternatiflerden biri Arjantinli Ivan Marcone'ydi. Ancak Boca Juniors forması giyen 30 yaşındaki oyuncuda corono virüsü tespit edilmesi üzerine görüşmeler durmuştu.

Taraftarlar ise videolarını izledikleri Marcone'nin transferi için gün sayıyorlar. Arjantinlinin hem topu iyi kullanan hem de dinamo gibi çalışan bir oyuncu olduğunu vurgulayan Trabzonsporlu futbolseverler, "Flavio, Marcone ve Trondsen'li bu orta sahayı rakiplerin geçmesi için tankla, tüfekle saldırmaları gerekiyor" dediler.

Trabzonspor, Boca ile 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Marcone'yi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor.

FIRTINA A SPOR'DA ESECEK
Trabzonspor'un yeni sezon öncesi oynayacağı iki hazırlık maçı da A Spor ekranlarından, naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.İlk hazırlık maçını cumartesi günü saat 18.00'de Samsun 19 Mayıs Stadı'nda Yılport Samsunspor ile oynayacak olan bordo- mavililer, 5 Eylül Cumartesi günü de saat 17.00'de Kazım Karabekir Stadı'nda BŞB Erzurumspor ile karşılaşacak.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporMarcone
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.