TRABZONSPOR SİVASSPOR'U 2-1 YENEREK PUANINI 19 ÇIKARDI

Süper Lig'in 13.hafta maçında Trabzonspor, deplasmanda Sivasspor'u 2-1 yendi. 

Mücadeleye hızlı başlayan Karadeniz ekibi 12.dakikada Burak Yılmaz'ın golüyle öne geçse de Rıza Çalımbay'ın öğrencileri 32'de Muhammet Demir'in golüne engel olamadı. Rölantide geçen ikinci yarıda bordo mavili ekip 82'de Okay Yokuşlu'nun kafa golüyle mücadeleyi 2-1 kazanırken, Trabzonspor bu sezon deplasmanda ilk kez 3 puanla tanışmış oldu.

Burak Yılmaz'dan Sivasspor'a 13. gol

Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma hızlı başladı. İlk dakikalarda daha etkili olan taraf olan Trabzonspor 13. dakikada Burak Yılmaz ile öne geçti. Yıldız futbolcu sağ çaprazdan ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Burak Yılmaz, bu golle Süper Lig'de Sivasspor'a karşı oynadığı 15. maçında 13. golüne imza atmış oldu. Tecrübeli golcünün bu sezon ligdeki ise 10. golü oldu.

Muhammet attığı gole sevinmedi

Bu gole Sivasspor 32. dakikada Muhammet Demir ile karşılık verdi. Muhammet Demir ceza sahası önünde buluştuğu topla ceza sahasına giriyor ve düzgün bir vuruşla topu Onur'un yanından filelere gönderdi: 1-1. Muhammet bu sezon ilk golünü kaydederken, eski takımına karşı attığı gole sevinmedi.

Karşılaşmada ilk yarı  karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda daha üstün olan taraf ise Sivasspor olurken, Trabzonspor kontra ataklarla gol aradı. İki taraf da 83. dakikaya kadar yakaladıkları pozisyonları gole çeviremezken, bu dakikada sahneye Okay yokuşlu çıktı. Kucka'nın ceza sahası dışından sert şutunda top direkten döndü. Direkten dönen top sağ kanada açılıyor. Dame N'Doye topu takip ediyor ve ceza sahası içine ortasını yapıyor. Boş pozisyonda iyi yükselen Okay Yokuşlu kafa vuruşu ile topu filelere göndererek, takımını yeniden öne geçiren golü attı. 1-2

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Trabzonspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.