Trabzonspor’un kupasınu çalacaklar mı?

 şampiyon olan Trabzonspor kupa töreni için hazırlıklarını yaparken flaş bir iddia ortaya atıldı.

Süper Lig'de kupa töreni için hazırlanan Trabzonspor kupasını almayı bekliyor. Ancak flaş bir iddia ortaya atıldı.  İddiaya göre Trabzonspor’un kupası çalınmaya çalışıldı. Edinilen bilgilere göre bu iddianın sebebi kupanın şehre gelmesine rağmen yerinin kimse tarafından bilinmemesi.

Bir iddiaya göre Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde, diğer iddiaya göre TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü’nde, bir başka iddiaya göreyse Valilik binasında. Son ve en ilginç iddiaya göre Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde.  TFF Trabzon Bölge Müdürü Serdar Bali kupanın kendilerinde olmadığını açıkladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Valilik ve Emniyet ise bir açıklama yapmadı. Bu da akıllara Boğaz Köprüsüne asılan bayrağın kesilmesinden sonra şampiyonluk kupasının çalınmaya çalışılacağı iddiası üzerine olağanüstü önlem alındığı iddasını getirdi. Hatta çalınmaya çalışıldığı için kupanın yeri sır gibi saklanıyor.

Ancak gelen bilgilere göre Trabzonspor’un şampiyonluk kupası TFF Trabzon İl Müdürlüğü’nde. Özel güvenlikçiler vardiya usulü kupayı koruyor. Ayrıca Emniyet’in görevlendirdiği polis ekipleri de özel güvenliklere destek oluyor.(Fotospor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.