USTA'DAN BİLET AÇIKLAMASI

Trabzonspor başkanı deplasman biletlerinin hızla tüketilmesiyle alakalı açıklama yaptı ve "Deplasman bileti ile ilgili bazen kulüp satın alıyor ve dağıtıyor gibi söylemler oluyor. Biz kesinlikle böyle bir şey yapmıyoruz."ifadelerini kullandı.

Muharrem Usta "TS TV ile ilgili girişimiz yok. Ancak varolan televizyonlara baktığımızda başarılı olunamıyor. Tekrarlar dönüyor sürekli. Var olanların büyük bir ıstırabı var. Belki Trabzonspor çok rahat olduğunda düşünülebilir.
Deplasman bileti ile ilgili bazen kulüp satın alıyor ve dağıtıyor gibi söylemler oluyor. Biz kesinlikle böyle bir şey yapmıyoruz. Türkiye’de bizim gibi bir durum nadir oluyor. Hangi deplasman olursa olsun çok kısa sürede biletler tükeniyor. Deplasmanda bilet yüzdesini kalkması lazım. Taraftarların maça gelmesinin önünün açılması lazım. Gelseler ne olur. Biz artırmak için çok konuşuyoruz ama olmuyor. Bunun mutlaka çözülmesi lazım. Kulüpler için kazanç kapısıdır. Taraftarın olup olmasının etkisi çok büyük. Göztepe maçı oynadık kaybettik. Seyircinin az olduğun maçlarda oyuncu da zevk almıyor. İmkan olsa da yüzde 5 değil. 20-30 olsa." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105