Medical Park Arena'da Burak Yılmaz resmi sözleşmeyi imzalıyor.  

Başkan Usta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Birlikte yürüdük büyük emekler verildi. O da gerçekten Trabzonspor’a katılmak için çok istekliydi. Bir ara söylediğini çok iyi hatırlıyorum. Evet Trabzonspor'a dönmek istğiyorum. Daha trabzonspor’da yapacağım önemli işler var. Burak Yılmaz’a yuvasına tekrar döndüğü için teşekkür ediyorum. Futbol görsel bir şov. Ve bu şovun cazibesinin olabilmesi için topun 3 direk arasından geçmesi gerekiyor. Taraftarların mutlu olması gerekiyor. Yöneticisinden futboılcusuna taraftarına herkesin mutlu olabileceği bir düzeneğin adı futbol. Taraftarımız için daha iyisini daha kalitelisini yapmaya çalışıyoruz." 

Başkan Usta, ayrıca stoper transferine de değinerek, "Önümüzdeki hafta stoper konusunda bir gelişme olacak" dedi.

Burak Yılmaz: "Akyazı stadının açılışına geldiğimde başkanımız elimden tutup kulağıma seni Trabzonspor'a alacağım demişti.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.