Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, AVM projesinin finans ve imar süreci için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Projenin finans tarafında çalışmaların devam ettiğini belirten Doğan, önümüzdeki süreçte imar konusunda temasların yoğunlaşacağını ifade etti.

Doğan, dolgu arazilerde imar almanın zorluklarına dikkat çekerek sürecin kolay olmadığını dile getirdi.“AVM projesi ile alakalı finans tarafına ilişkin çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki süreçlerde sayın belediye başkanımız ve vekillerimiz ile görüşeceğiz. Burada bu imarı nasıl alırız? Bu salondaki herkes dolgu arazisi üzerinde imar almanın sıkıntılarını, imkânsızlığını biliyor ama daha önce bunlar Trabzon için yapıldı. Biz yine Trabzonspor için böyle bir projenin yapılmasını rica edeceğiz” ifadelerini kullandı.

CHP’den AK Parti cephesine cevap gecikmedi!
CHP’den AK Parti cephesine cevap gecikmedi!
İçeriği Görüntüle

Projenin şehirle uyumlu şekilde ilerlemesi gerektiğini vurgulayan Doğan, Trabzon’un zarar görmemesi gerektiğini belirtti.“Bunu söylerken sonuçta Trabzon’u da sıkıntıya sokmadan bunları istiyoruz, talep ediyoruz. Herkesin düşüncesi aynı. Önümüzdeki süreçlerde inşallah bununla alakalı da müjdeli haber vereceğimize inanıyorum” dedi.