BAŞKAN ZORLUOĞLU BASINLA BULUŞTU

Ramazan'da fuar alanı açılacak mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ramazan ayı öncesi basın mensublarıya buluşup bilgilendime yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu  hem belediyenin çalışmaları hem de Ramazan ayı etkinlikleri hakkında bilgilendirmeler yaptı.Başkan Zorluoğlu  göreve geldiği günden bugüne kadar olan çalışmalarını anlattı.İyi organize edilmeş bir Ramazan etkinliği hazırladıklarını belirten Başkan Murat Zorluoğlu “Fuar alanında kapalı iftar sofrası, Çocuklar için oyun alanları olacak şekilde bir program hazırladık. Eğlence değil ramazanın ruhuna uygun bir program olacak. Sohbet anlamında tanınmış sanatçılar, Hacıvat karagöz, meddah, tiyatro oyunları, çocuklarımıza yönelik etkinlikler olacak.İlçelerimizde de etkinlikler olacak. İftar ve özel etkinlikler olacak. Ben de ilçelerde halkımızla beraber olacağım. Sloganımız Trabzon’da ramazan bir başka güzel" dedi.

TEŞKİLAT YAPISINI DEĞİŞTİRECEĞİZ

"Nisan ayında göreve başladık ve yoğun bir çalışma içerisine girdik. Teşkilat yapısını değişitireceğiz. Yeni bir yönetim yapısı oluşturuyoruz. Yeni değişiklikler yaptık. Önümüzdeki günlerde yeni yönetim yapısı ortaya çıkacak. Diğer bir önemli konu ise mali yapının güçlenmesi. Belediyemizi mali anlamda güçlendirecek çalışmalarımız sürüyor. 9 Büyükşehir Belediyesi Başkanı ile pay dağıtım konusunda öneri hazırladık. Bunu da ilgili bakanlara sunduk. Bakanlarımızla istişareler de bulunduk. Cumhurbaşkan Yardımcımız Fuat Oktay ile konuyu istişare ettik. Durumu sunduğumuz her yetkili bize hak verdi ve adaletin sağlanacağını söylediler. Sayın Cumhurbaşkanımız ile iki kez yüz yüze temas ettik. Hem genel anlamda yaşanan sorunlar hem de genel bütçe ve belediyeler ile alakalı pay hakkında durumu Cumhurbaşkanımıza arz ettik. Cumhurbaşkanımızda gerekli talimatları verdi. Çalışmalar bize geliyor, biz de fikirlerimizi sunuyoruz. Resmi gazetede yayınlanmadan oldu diyemeyiz ama kısa zamanda Ankara'ya gidip sonuçlanlandırmak için girişimlerimiz olacak. Kısa zamanda sonuç alabileceğimizi düşünüyorum. Sadece Ankara'dan gelecek bütçe ile olmaz. Yerelde borcumuz olduğu kadar da alacağımız var. Bu alacakları alabileceğimiz bir yapı kuruyoruz.Çok katlı otopark projemiz var. Oradaki dükkanları kiralayarak gelir bekliyoruz. Çeşitli projelerimiz var. 3. kişiler tarafından işletilen yerlerimiz var. Bunlardan daha fazla gelir elde etme yoluna gideceğiz. Kiraladığımız yerlerin kira güncellemesini kimseyi mağdur etmeden yapacağız. Cari harcamalarda tasarruflarımız olacak. Yatırım anlamında olmaz ama cari harcamalarımızda tasarruflarımız olacak. Devam eden projelerimiz var. Onları devam ettirmeye gayret ediyoruz. Vaad ettiğimiz projeler ile çalışmalarımız sürüyor. Kaynak ve planlama çalışmalarımız devam ediyor. Trafik, ulaşım, altyapı ve turizm çalışmalarımız öncelikli olmak üzere söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarımıza başlayacağız. Bugün Hamamizade'de hayırlı olsun ziyaretleri için bir toplantı yapacağız. Randevu veremediğimiz vatandaşlarımızla orada buluşacağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.