BUNLAR DOĞRU MU İSMAİL? AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE...

“Ekrem’den aldığın aylık 400 binin hakkını ver’ FETÖ’cü Cevheri Güven, İsmail Saymaz'ı fırçaladı

Firari FETÖ'cü Cevheri Güven, İsmail Saymaz’a "Ekrem İmamoğlu'ndan aylık 400.000 TL aldığın maaşın hakkını ver" diyerek ayar verdi.

FETÖ'cü Cevheri Güven ve gazeteci İsmail Saymaz birbirine girdi.

Firari FETÖ'cü Cevheri Güven, son zamanalrda çıkışlarıyla gündeme gelen İsmail Saymaz'ı fırçaladı.

Güven, Saymaz'a "Ekrem İmamoğlu'ndan aylık 400.000 TL aldığın maaşın hakkını ver" diyerek ayar verdi.

Firari FETÖ'cü teröristin, İsmail Saymaz'ın 'bağımsızım' ayağına İmamoğlu'ndan aldığı iddia edilen 400 bin TL de gündeme bomba gibi düştü.Güven, Saymaz'ın İstinye'de 25 Milyon TL'ye ev aldığını iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.