Delikanlı Trabzon!

 “Öze dönüş” operasyonu bordo-mavililere ‘Son 16 yılın en genç takımı’ kimliğini kazandırdı.

Trabzonspor, ‘Öze dönüş’ operasyonu ile ‘delikanlı takım’ kimliği kazandı.Başkan Ahmet Ağaoğlu yönetiminin göreve gelmesinin ardından altyapıya değer veren bir kimlik ortaya koyan bordo-mavililer, hem sezon başı hem de devre arasında yapılan hamleler ile son 16 yılın en genç takımı hüviyetine kavuştu. Son olarak 2002-2003 sezonunda 23 yaş ortalaması ile ligde mücadele eden bordo-mavililer, bu sezonun ardından ilk kez bu sezon yeniden 23 yaş ortalamasını yakaladı.

2002-2003 sezonunun ardından 24 ve 27 yaş ortalaması aralığında oyuncu gruplarına sahip olan Trabzonspor, şike ile şampiyonluğunun elinden alındığı 2010-2011 sezonunda ise 25 yaş ortalamasına sahip bir kadro ile ligde mücadele etmişti. Trabzonspor’un bu sezonki kadrosunda ise en yaşlı futbolcu olarak 35 yaşındaki Pereire, en genç futbolcu olarak da 16 yaşındaki Kağan Moradaoğlu dikkat çekiyor. Trabzonspor, 23 yaş ortalaması ile Süper Lig’in en genç takımını konumunda.

×Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

-

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.