Erkek hemşireden cinsel saldırı

 63 yaşındaki kanserli kadına yaptıkları mide bulandırdı!

İzmir'in Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Hastanesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğum Bakım Ünitesi'nde tedavi gören akciğer kanseri hastası 63 yaşındaki N.C., 29 yaşındaki erkek hemşire E.K.'nin cinsel saldırısına uğradı. İğrenç anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilirken, şüpheli E.K. Bayraklı'da restoranda eşiyle yemek yerken gözaltına alındı. Savcılıkta suçunu itiraf eden E.K. pişman olduğunu söyledi. E.K. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, N.C. olaydan bir gün sonra yaşamını yitirdi.İğrenç olay, 17 Mayıs'ta Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğum Bakım Ünitesi'nde meydana geldi. 24 Nisan'da hastanede tedavi görmeye başlayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası 63 yaşındaki N.C.'nin bilinci 5 Mayıs'ta kapandı.İğrenç olay, 17 Mayıs'ta Bornova ilçesindeki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğum Bakım Ünitesi'nde meydana geldi. 24 Nisan'da hastanede tedavi görmeye başlayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası 63 yaşındaki N.C.'nin bilinci 5 Mayıs'ta kapandı.

SAPIK HEMŞİRE EŞİYLE YEMEK YERKEN GÖZALTINA ALINDI
Yoğun bakım ünitesindeki güvenlik kameralarını izleyen güvenlik personeli, nitelikli cinsel saldırıyı kameradan tespit etti ve görüntülerle birlikte polise şikayette bulunuldu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, şüpheli E.K.'yı Bayraklı ilçesinde bir mekanda eşiyle birlikte yemek yerken gözaltına aldı.

CİNSEL SALDIRI ANI İZLETİLDİ
Emniyette ifade veren E.K., "N.C. isimli hastayı ismen tanıyorum. Kendisi yoğun bakım servisinde yatan hastadır. Kendisinin ne hastalığı olduğunu tam detaylı olarak bilmiyorum. 17 Mayıs'ta N.C.'nin ilaçlarını saat 17.00-21.00 ve 03.30 sıralarında ben verdim. Verdiğim ilaçlar antibiyotikti ancak tam ne işe yaradıklarını bilmiyorum. Elektronik sistemde hangi ilaç verileceği yazıyor. Ben de buna göre N.C.'ye ilaçlarını verdim" dedi. Ardından E.K.'ya güvenlik kameraları tarafından görüntülenen cinsel saldırı anına ait kayıt izletildi. E.K. ise "Hastaya vermiş olduğum ilaçlar kendi elektronik sisteminde bulunan ilaçlar, görüntülerin devamı için söyleyecek herhangi bir şeyim yoktur" dedi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Emniyetteki ifadelerin ardından E.K., sevk edildiği mahkemede savcıya yeniden ifade verdi. Emniyetteki ifadesinde yanlış anlaşılma olduğunu savunan E.K., "Yoğun bakımda yatmakta olan N.C. isimli kadının göğüslerine dokunduğum hususu doğrudur. Cinsel organımı açıp, yanaştırdığım da doğrudur. Sadece teşebbüs ettim" diyerek pişman olduğunu söylediği öğrenildi.Tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edilen E.K., burada verdiği ifadede de "Söz konusu olay doğrudur. Olayı ben gerçekleştirdim. Görüntüleri kabul ediyorum" dedi. E.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNSEL SALDIRIYI MESLEKTAŞI ORTAYA ÇIKARDI
Durumu görüp, ilgililere bildiren hemşire E.E.'nin ifadesinde, "Saat 03.30 sıralarında çalıştığım 3'üncü basamak yoğun bakımdan, 2'nci basamak yoğun bakıma ilaç almak için gittim. Geç saat olduğu için hastalar rahat uyusun diye yoğun bakımın ışıkları kapalıydı. E.K.'nın birlikte nöbette olduğu hemşire moladaydı ve E.K. yoğun bakımda yalnızdı. 2'nci basamağa ilaç almaya girdiğimde E.K.'nın sağdaki ilk yatakta bulunan N.C. isimli hastanın yatağının üzerinde olduğunu gördüm. İlaç almaya odaklandığım için çok dikkatli bakamadım. E.K. bana seslendi.

Tekrar ona doğru döndüğümde E.K.'yı hastanın yatağının baş ile gövde kısmında ve dizlerinin üstüne çökmüş vaziyette gördüm. Gördüklerime emin olamayıp, ilaçları almaya gittim. E.K. da ellerini yıkayıp, peşimden geldi.'Ne arıyorsun?' diye sordu. 'Hallediyorum' dedikten sonra ilaçları alıp direkt çıktım.Ardından da durumu üstlerime bildirdim" dedi. Ege Üniversitesi Hastanesi yönetimi tarafından E.K. hakkında dekanlık tarafından disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi.Ayrıca yoğun bakımda meydana gelen cinsel saldırıyla ilgili olarak soruşturma sürerken, akciğer kanseri olan N.C.'nin de önceki yaşamını yitirdiği ve dün toprağa verildiği öğrenildi.sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105