Ersin Korkut köpeği Mess'in ölüm haberiyle yıkıldı!

Survivor'a veda eden Ersin Korkut köpeği Mess'in ölüm haberiyle yıkıldı! Ersin Korkut köpeği Mess'in ardından böyle seslendi...

Survivor 2020'de adaya veda eden isim sakatlığı nedeniyle Ünlüler takımından Ersin Korkut oldu. Survivor izleyicisinin hiç beklenmediği bu gidiş sonrası Ersin Korkut sosyal medyanın gündemine oturdu. Ersin Korkut elendikten sonra gözü gibi baktığı köpeği Mess'in ölüm haberini Acun Ilıcalı'dan aldı. Köpeği Mess'in ölüm haberiyle yıkılan Ersin Korkut olayın ilk şokunu atlatınca sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu. Köpeği Mess ile fotoğrafını paylaşan Ersin Korkut böyle seslendi...

Survivor 2020'de adaya veda eden isim sakatlığı nedeniyle Ünlüler takımından Ersin Korkut oldu. Survivor izleyicisinin hiç beklenmediği bu gidiş sonrası Ersin Korkut sosyal medyanın gündemine oturdu.Eleme sonrası konuşan Korkut, "Sakalım çok uzadı, böyle gidersem beni tanır mı tanımaz mı bilmiyorum. Köpeğim için ayrı bir karavan aldım. Gidince ilk köpeğimi sonra ailemi göreceğim. İlk an nasıl olacak, nasıl tepki verecek merak ediyorum" dedi. Acun Ilıcalı ise köpeğine düşkünlüğüyle bilinen Korkut'a köpeğinin haftalarca önce öldüğünü ilk etapta söyleyemedi.Ersin'in acı haberi kamera önünde almasını istemeyen Acun Ilıcalı ise çekimlerin ardından Korkut'la kameraların olmadığı yerde buluşarak köpeğinin öldüğünü açıkladı.

"BÖYLE SEVGİ GÖRMEK NE KADAR DEĞERLİ"

Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Ersin Korkut, ilk şoku atlattıktan sonra sosyal medya hesabı Instagram'dan Mess'le olan bir pozunu paylaşarak "Böyle bir sevgi görmek insanin acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız..." dedi.

"BÖYLE SEVGİ GÖRMEK NE KADAR DEĞERLİ"

Aldığı ölüm haberiyle yıkılan Ersin Korkut, ilk şoku atlattıktan sonra sosyal medya hesabı Instagram'dan köpeği Mess'le olan bir pozunu paylaşarak "Böyle bir sevgi görmek insanin acı gününde ne kadar değerli anlatamam. Siz ne güzel insanlarsınız..." dedi.

"EN YAKIN ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMAN DİLEĞİYLE"

Şarkıcı Alişan ise Korkut ile çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Çok üzüldüm kardeşim... İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle" dedi.

"BAŞKALARI NAZLANDI, ADAMIN ELİNDEN ŞAMPİYONLUK GİTTİ"

Sıkı bir Survivor  izleyicisi olan şarkıcı Demet Akalın ise Twitter hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi: "Ya olacak iş mi ya? Biz tutardık seni Ersin abi ya çok üzüldüm. Ersin abi ya adamın dibiydin sen. Başkaları nazlandı oynamadı. O daha çok oyuna çıktı. Adamın elinden şampiyonluk gitti."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.