HEPSİ YALAN BU GERÇEK

AK Parti'de belediye başkan adayları belli oluyor. Tüm kesimler kendine yakın isimleri ön plana çıkardığı bu dönemde son noktayı Cumhurbaşkanı Erdoğan koyacak.

Başkan , İstanbul 'nde bugün saat 14.00'te 40 ilin belediye başkan adayını açıklayacak. Erdoğan'ın salı günü yapılacak grup toplantısında da bir grup belediye başkan adayını daha açıklayacağı ifade ediliyor.AK Parti yerel seçim çalışmaları kapsamında bir yandan aday belirleme çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da seçim kampanyasına odaklandı. Kampanya için 24 Haziran seçimlerinde de çalışılan Faruk Acar'ın sahibi olduğu Andy-Ar şirketi ile anlaşma sağlandı.

10 MADDEDEN OLUŞACAK

AK Parti seçim kampanyasında nasıl bir model yürüteceğini de belirledi. AK Parti'nin seçim sloganları akılda kalan, insan odaklı olacak. Kampanya çerçevesinde her il için yapılan yatırımların yer aldığı kitapçıklar ve il bazında söylemler hazırlanacak. Belediye başkan adaylarının projeleri de kampanyada kullanılacak. AK Parti, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne uygun yeni belediyecilik anlayışının anlatılacağı manifesto hazırlığını ise sürdürüyor. 10 maddeden oluşacak ve AK Parti'nin yeni belediyecilik anlayışına vurgu yapılacak manifestoyu Başkan Recep Tayyip Erdoğan duyuracak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105