İDDİANAME HAZIR...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan'a 12,5 yıl, kavga ettiği şarkıcı Berkay hakkında ise 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilgili iddianame hazırlandı.Arda Turan hakkında, "Cinsel taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" ve "kasten yaralama" suçlamalarıyla dava açıldı. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla iddianame düzenlendi.Berkay hakkındaki "tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi.Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasındaki olayla ilgili iddianame hazırlandı. Arda Turan hakkında, "Cinsel taciz", "Ruhsatsız silah bulundurmak", "Genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" ve "kasten yaralama" suçlamalarıyla dava açıldı. Şarkıcı Berkay Şahin hakkında ise "hakaret" suçlamasıyla iddianame düzenlendi. Berkay hakkındaki "tehdit" suçlamasından ise takipsizlik verildi.

Anahtar Kelimeler:
Arda TuranBerkay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.