Kadın müdürden şok sözler! "Cinsel hayatın nasıl, bana gelsene"

Skandal olay, Mersin'de meydana geldi. Bir kamu kurumunda görev yapan mühendis D.Ç., iddiaya göre kadın şube müdürü H.C. tarafından mesai saatleri dışında sözlü ve fiziksel olarak cinsel tacize uğradı. D.Ç şikayet dilekçesinde, psikolojik buhrana sürüklendiğini belirtirken, müdür için cinsel taciz suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis talep edildi.

Mersin'de bir kamu kurumunda görev yapan erkek mühendis Ç.D., kadın şube müdürü H.C. tarafından sözlü ve fiziksel cinsel tacize uğradığını öne sürdü. Ç.D., H.C'nin kendisine cinsel içerikli sorular yönelttiğini belirterek, "Fiziksel ısrarcı tacizlere ve tehditlere dayanamadığım için psikolojik olarak buhrana sürüklendim" ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları…

"BENİ NASIL BULUYORSUN?"

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianameye göre, erkek bir mühendis Ç.D., Eylül 2020'de, Mersin'deki bir kamu kurumunda görev yapmaya başladı. Ç.D., göreve başladıktan sonra, kadın şube müdürü H.C. tarafından mesai saatleri dışında, ısrarla bir şekilde görüntülü olarak aranmaya başlandı.

ELLE TACİZ EDİLEREK 'BU AKŞAM SENDE KALAYIM' TEKLİFİNDE BULUNDU

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ç.D. uğradığı tacizi ispatlayabilmek için, şube müdürünün odasına çağrıldığı zaman yapılan görüşmeleri de kaydetmeye başladı. Ç.D. şikâyet dilekçesinde, bir akşam yemeği dönüşünde yanında çalışma arkadaşları olmasına rağmen,kadın müdür tarafından 'elle Taciz' edilerek "Bu akşam sende kalayım, ben evimi yeni taşıdım" teklifinde de bulunduğunu iddia ederek "H.C. tarafından şahsıma yapılan, fiziksel ısrarcı tacizlere ve tehditlere dayanamadığım için psikolojik olarak buhrana sürüklendim" dedi.

5 YIL 3 AYA KADAR HAPİS TALEP EDİLDİ

İddianamede, şüphelinin atılı suçlamaları kabul etmediği ancak tanık beyanlarının müştekinin iddialarını doğruladığı, ses kayıtları üzerine yaptırılan bilirkişi incelemesinin de müştekinin iddialarını doğruladığı belirtildi.

İddianame suç tarihi olarak "18 Eylül 2020 ile 21 Mayıs 2021 tarihleri arasında zincirleme" ifadesi yer alırken, müdür için cinsel taciz suçundan 5 yıl 3 aya kadar hapis talep edildi.

HAKKINDAKİ SUÇLAMALARI REDDETTİ

Davanın ilk duruşması Mersin 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde 14 Şubat 2022 tarihinde yapıldı. İlk duruşmada sanık katılmazken, müşteki ve tanıklar dinlendi. Duruşmada dinlenilen tanıklar da Ç.D.'nin iddialarını doğrulayan beyanlarda bulundu.

Son dakika: Kadın müdürden şok sözler!

Davanın ikinci duruşması ise 22 Haziran 2022 tarihinde yapıldı. Duruşmaya katılan sanık müdür, hakkındaki suçlamaları reddetti.Savunmaların ardından mahkeme olaya ilişkin gönderilen ses kayıtlarının çözümü için CD'nin bilirkişiye verilmesine, tanıkların dinlenilmesi için duruşmayı önümüzdeki aralık ayına erteledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.