KARAYILAN SIKIŞTI

'nın elebaşı Karayılan'dan itiraf gibi talimat

Terör örgütü 'ya yönelik operasyonların artmasıyla birlikte örgütün elebaşlarından Karayılan, köylere giriş çıkışları yasakladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın terörle mücadelede taarruz dönemine geçildiğini açıklamasından sonra düzenlenen başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK'nın adeta beli kırıldı.Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaz/kış demeden devam ettirdiği operasyonlarda örgütün sözde yöneticileri tek tek etkisiz hale getirildi. Büyük oranda kayıplar veren PKK, geri adım atmaya başladı..Örgütün Kandil'de saklanan elebaşlarından Murat Karayılan'ın teröristlere verdiği talimat, itiraf niteliğinde. önemin fazlasıyla değiştiğini vurgulayan terörist Karayılan, artık örgüt üyelerinin köylere giriş çıkış yapmaması gerektiğini söyledi..

"KÖYLERE GİRİŞ ÇIKIŞ"

PKK medyası üzerinden bir açıklama yayınlatan Karayılan, "İstihbarat verebilecek her tür teknikten, yanlış hareket tarzından kendini uzak tutmalıdır. Şimdi gerilla eskisi gibi gereğinden fazla hareket etse, köylere girip çıksa olmaz. Artık o dönem geçti, eskiden öyleydi." dedi.

.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105