O FUTBOLCUNUN KALBİNİ KİM ÇALDI

Dünyanın en ünlü erkeklerinden birinin kalbini çaldı herkes onu tanıdı!

Yeşil sahaların yıldızlarından , Arjantinli Modelin de hayatını değiştirdi. Bir süredir Ronaldo ile birlikte olan , bu sayede dünyaca tanınmış biri haline geldi...; eski sevgilisi Irina Shayk'tan ayrıldıktan sonra bir dönem bunalıma girmiş ve daha sonra mutluluğu İspanyol manken Georgina Rodríguez'da bulmuştu.Ronaldo ile ilişkisinden bir kız çocuğu olan Georgina Rodríguez, ülkesinde tanınan bir model. Ancak dünya onun adını  ile ilişkisi sayesinde duydu. Portekizli yıldız futbolcu , nişanlısı  ve dört çocuğu ile birlikte aile pozu paylaştı.

İKİ GÜNDE 12 MİLYON KİŞİ BEĞENDİ

Çocuklarına Noel Baba kostümü giydiren çiftin fotoğrafı, 2 günde 12 milyondan fazla beğeni aldı. Ronaldo'nun çocuklarından biri Rodriguez'den, diğerleri iki farklı taşıyıcı anneden.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.