OLCAY KONUŞTU

Trabzonspor’da Olcay Şahan krizi tatlıya bağlanırken, tecrübeli oyuncu açıklama yaptı. Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Kasımpaşa öncesi son taktik idmanında ilk 11’de yer vermediği Olcay yedek takımla oynamak istemeyince hocası da kendisini takımın 21 kişilik kadrosuna da almamıştı. Kasımpaşa galibiyeti sonrası Karaman’ın, ‘Özür diler, olay kapanır’ mesajının ardından tecrübeli oyuncu da önceki akşam gerçekleştirilen idman öncesi hocasıyla bir görüşme yaptı.

Tecrübeli isim Olcay Şahan, ‘Kendimi Kasımpaşa maçında oynamak için çok hazır hissediyordum. Aşırı bir heyecan ve oynama isteği ile belki bir hata yaptım. Yaşanan sadece arkadaşlarımla o mücadelenin içinde olma isteğinden kaynaklanmıştı” diyerek Teknik Direktör Karaman’dan özür diledi. günebakış’a konuşan Olcay, “Ben bu takımda olmaktan her zaman gurur duydum. Kendi evimizde taraftarımızın önünde oynamak beni bir başka heyecanlandırıyor. Kasımpaşa maçı öncesinde hırsına yenildim” diye konuştu.

Karaman da oyuncusunun bu tavrının aslında takımdaki heyecanı ve hırsı gösterme açısından önemli olduğunu söyledi. Karaman, “Olcay takımda sadece hırsı ile değil tecrübesi ile de arkadaşlarına abilik yapan bir isim. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Zaman zaman stresli dönemler geçirebiliyoruz. Onlar da insan, biz de onların bu halini anlayabiliyoruz. Zaten birbirimizi anlamasak bu yükü birlikte taşıyamayız” diye konuştu. Olayın tatlıya bağlanması sonrasında tecrübeli oyuncu antrenmandan bir fotoğrafını “Gururla’ yazısıyla paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.