OLCAY NEYİ İSTEMEDİ...

Trabzonspor’da dikkat çeken olay… Kaptan olarak bakın kim çıktı… Trabzonspor kupada Sivas Belediye ile karşı karşıya geldi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Trabzonspor Sivas Belediyespor ile 2-2’nin rövanşında karşı karşıya geldi. Park Stadyumu’nda oynanan mücahede Ünal Karaman’ın kaptanlık kararı dikkat çekti. Bordo Mavililer de 1. Kaleciliğe yükselen Uğurcan Çakır 3 kaptanın sahada olmayışı ile birlikte kaptanlık pazu bandını koluna taktı. Saha içerisinde yaşlı oyuncular olmasına rağmen Karaman’ın kaptanlığı Uğurcan’a vermesi ona olan güvenini gösterdi şeklinde yorumlandı.

OLCAY KABUL ETMEDİ

71. dakikada yerini Arda'ya bırakan Uğurcan kaptanlık pazubantını oyundan çıkarken Olcay'a verdi Olcay'ın kabul etmediği pazubantı Batuhan taktı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.