Ortaokul öğretmeni evinde asılı bulundu

Ortaokul öğretmeni Aynur N. S., evinde kalorifer borusuna bağlı iple asılı bulundu. Polisin, psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etm olduğu üzerinde durduğu öğrenildi. Avcılar Denizköşkler Mahallesi’ndeki bir sitede meydana gelen olayda bir otomasyon şirketinin ortaklarından Arif S., iş seyahati nedeniyle bulunduğu Kırşehir’den defalarca aramasına rağmen eşine ulaşamadı.

Arif S., bunun üzerine oturdukları sitenin güvenlik görevlisinden evlerini kontrol etmelerini istedi. Giriş katındaki evin ışıklarının açık olduğunu gören görevli, kapıyı çalmasına rağmen açan olmayınca karşı dairelerden birinden içeriye bakmalarını istedi. Dışarıdan pencereden bakıldığında ise, kadının kalorifer borusuna bağlanmıış ipte asılı olduğu görüldü ve hemen polis ile 112 Acil Sağlık ekiplerine haber erildi.

Sevk edilen ekipler bir ortaokulda öğretmen olduğu belirlenen Aynur N. S.’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Evde çalışma başlatan olay yeri inceleme ekiplerinin, pskololojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülen kadının intihar etmiş olabileceği üzerinde durduğu, olayı çok yönlü soruşturduğu öğrenildi. Bu arada olayı duyunca gelen bir kadın gözyaşı döktü.

Anahtar Kelimeler:
öğretmenKırşehirSite
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.