Polisin dikkati faciayı önledi

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önündeki polis kontrol noktasına silahla ateş açan 2 terörist ölü ele geçirilirken, bir vatandaş hayatını kaybetti, 3'ü polis 5 kişi yaralandı.Yaralanan polis ve vatandaşlar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Yaralı polislerin genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Yapılan incelemede etkisiz hale getirilen saldırganların terör örgütü DHKP/C üyesi Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.Olayın ardından kaçan saldırganlardan biri yaralı olarak yakalandı.Bu arada 34 şüpheli gözaltına alındı.

ADALET BAKANI İSTANBUL ADLİYESİ'NDE

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, terör saldırısının gerçekleştiği İstanbul Adliyesi'ne gelerek ziyarette bulundu. Bakan Tunç'u İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz ve Başsavcı vekilleri karşıladı. Bakan Tunç burada önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tunç, "Hastaneye kaldırılan yaralı vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralı polislerimizin ve vatandaşlarımızın durumu iyi. Teröristler kapıdan girmek isterken etkisiz hale getirildi. Polisimizin dikkati faciayı önledi" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.