SANATÇILAR TRABZON’DA…

KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından düzenlenen 9.Medya Ödül Gecesi, KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapıldı. Sunuculuğu Ümit Erdim’in yaptığı geceye İbrahim Çelikkol,  Birce Akay, Bensu Soral, Aytaç Şaşmaz , Miray Daner, Youtuber Reynmen ,Demet Sabancı Çetindoğan , Uğur Etiler , Ece Mumay gibi bir çok ünlü isim katıldı. Ödül alan Ayla filminin yönetmeni Can Ulkaya, kendisine bu ödüle layık görenlere teşekkür etti. Gecede çok sayıda ünlü ödül aldı.

Söz dizisinin yıldızı Aytaç Şaşmaz, kariyerinde ilk ödülünü KTÜ'den aldığını ifade etti. Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı operasyonuna dikkat çeken Şaşmaz, “Sınır dışında bizim için yaşamlarını hiçe sayıp asla vazgeçmeyen askerlerimiz için tek duamız var. Onların sağlıklı olarak yurda dönmesi”dedi. Sanatçılar öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdiler.

Anahtar Kelimeler:
SANATÇILAR TRABZON’DA…
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105