Artık fiyatları indirin

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye’nin dünyaca ünlü turizm kenti Trabzon’a düzenlediği tarifeli seferlerde artışa gitmek için harekete geçti. Artan yolcu talebi doğrultusunda frekans arttırma kararı alındığını belirten THY yetkilileri, Trabzon dâhil Türkiye’nin pek çok turizm bölgesine ek seferler koyulacağını açıklandı.

Trabzon dâhil Türkiye’deki önemli turizm bölgelerine düzenlediği seferleri artırma kararı alan THY yetkililerinin çalışma içinde oldukları öğrenilirken, çalışma sonucunda yeni seferlerin duyurulacağı bilgisine ulaşıldı. Konuya ilişkin olarak THY’de görevli yetkililer, “Destinasyonlarımıza daha fazla ek sefer için çalışmalarımız devam etmektedir. Gelişmeler takipte kalmanızı rica ederiz.” ifadelerini kullandı.

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDAN TURİST AĞIRLIYOR

Trabzon Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, ilçe belediyeleri ile TTSO’nun gayretleri neticesinde turizm kentine dönüşen Trabzon’a Türk Hava Yolları tarafından konulacak yeni ek seferler sonrası dünyanın dört bir yanından kente akan turistlere yenileri eklenecek.

Anahtar Kelimeler:
ThyTrabzon Thy
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.