Başkan Beşir güven tazeledi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Trabzon Şubesi 8. Olağan Genel Kurulu Trabzon Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde yapıldı. ASKON Trabzon 8. Olağan Genel Kurulu’ndan Başkan İbrahim Beşir güven tazeledi. Genel Kurulun ardından tekrar başkan seçilmesiyle üyelere seslenen Başkan Beşir, Trabzon’dan, fındığa, fındıktan Arap turizmine kadar birçok konuda konuştu.

BEŞİR, “FINDIĞA ACİL MÜDAHALE EDİLMELİ”

ASKON Trabzon Başkanı İbrahim Beşir, fındığa acilen müdahale edilmesini isteyerek, “Fındıkta öyle politikalar güdüldü ki bakılmadı, edilmedi, yıllık ürün düştü. Böyle stratejik bir ürün değerlendirilmedi. Hükümet acilen bir komisyon oluşturup bu duruma el atmalı. Bölgemizi değerlendiren bir ürün olduğu için bunu ifade etmeliyiz. Özellikle Karadeniz ekonomisine çok büyük etkisi olacaktır, inşallah hükümet bu hususta deneyimli, eski FİSKOBİRLİK’te başarılı olmuş insanları göreve alır ve bir çözüm bulur diye düşünüyorum.” dedi.

BEŞİR “ARAP TURİZMİNDE ORDU ve GİRESUN”

Turizm kenti Trabzon’un turizm önemine vurgu yapan Başkan Beşir, turistlerin Ordu ve Giresun’a kaydığından söz etti. Başkan Beşir, bu illerin çok iyi çalıştığını ifade ederek, “Bu cazibe merkezi özelliğini bazı istinaslardan dolayı kaybediyor. Çok üzülen turistlerimiz var, çok fahiş fiyatla hizmet veren işyerleri var. Ayrıca belediye ve valiliğimizden şu talebimiz de var; hemen yanı başımızda Giresun ve Ordu bu turistlere talip oldu. Çok iyi çalışmalar yapıyorlar. Elimizde bu Arap turistler gitmesin.” ifadelerini kullandı.

KARADENİZ, “YATIRIM ADASI BİR AN ÖNCE TAMAMLANMALIDIR”

“Yatırım Adasının bir an önce yapımı tamamlanmalıdır.” diyen ASKON Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Karadeniz, “Beşikdüzü’nde ve Şinik’teki OSB’lerinin yüzde 100 doluluğa ulaşmalıdır. Vakfıkebir OSB de bir an önce tamamlanmalı ve makul ve mantıklı fiyat politikaları ile bölge işadamlarının hizmetine sunulmalıdır. ASKON olarak bölgedeki tüm işadamlarını bir araya getirmek için çalışmalı ve sıkıntılara çözüm bulmalıyız. ASKON olarak asli görevimiz memleketi kalkındırmaktır, düşünceniz ve siyasi görüşünüz ne olursa olsun derneğimizin kuruluş amacını unutmamalıyız. Haklı ve helal kazançla birlikte bu zor günleri göğüslemeliyiz. Hepimiz için hayırlara vesile olacak bir seçim olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

ASKON Trabzon 8. Olağan Genel Kurulu’ndan Başkan Beşir güven tazeledi. Olağan Genel Kurul’da Yönetim ve Denetim Kurulu Listeleri şu şekilde oluştu: “İbrahim Beşir

Ahmet Baş, Abdulkadir Özdemir, Abdulkerim Bıyıklı, Bilal Aydemir, Engin Kerimoğlu, Fatih Bülbül, Göksal Bankoğlu, Gökhan Şentürk, Hüseyin Dilli, Hüseyin Aygün, Hasan Yazıcı, Halil İbrahim Alibeyoğlu, Mehmet Emin Usta, Murat Yıldız, Mustafa Güney, Yasin Şener, Zahir Kenanoğlu, Zekeriya Ergün, Zeki Altunsoy.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.