Büyükşehir Belediyesi kar mücadelesi çalışmalarına başladı

Şalpazarı, Çaykara ve Hayrat ilçelerinin bazı mahallelerinde kar kalınlığı 35 cm’ye ulaşırken Trabzon Büyükşehir Belediyesi günün aydınlanmasıyla birlikte kar mücadelesi çalışmalarına başladı. Şalpazarı ilçesinin Sinlice, Gökçeköy ve Kuzuluk mahalleleri, Çaykara ilçesinin Çayıroba, Arpaözü ve Demirkapı mahalleleri ile Hayrat ilçesinin Sarmaşık ve Dağönü mahalleleri kar yağışının en yoğun olarak yaşandığı bölgeler oldu.

YOLU KAPALI MAHALLE YOK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 22 Kasım Çarşamba günü saat 14.30 itibariyle Trabzon genelinde yolu ulaşıma kapalı mahalle bulunmadığını söyledi. Gümrükçüoğlu, “Kar Mücadelesi Eylem Planı çerçevesinde ekiplerimiz il genelinde görev başındadır. Kar yağışının yaşandığı mahallelerimize kısa sürede müdahale edilmiş ve gerekli çalışmalar ivedilikle yerine getirilmiştir” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105