Erdoğan Geliyor...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamu ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen tesislerin açılışını yapmak üzere cuma günü Gümüşhane’ye geleceği bildirildi.Gümüşhane Valisi Okay Memiş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt, Gümüşhane ve Rize illeri olmak üzere 3 ile teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını söyledi.

ŞEHİR GEÇİŞİNİN AÇILIŞINI YAPACAK

Erdoğan’ın henüz programının detayının belli olmadığını ifade eden Vali Memiş, “Cumhurbaşkanımızı iyi bir şekilde karşılamalıyız. İlimize teşekkür ziyaretinde bulunmaları çok önemli… Kamu ve özel sektör tarafından gerçekleştirilen toplam maliyeti 1 milyar 370 milyon liralık tesislerin açılışlarını gerçekleştirecekler. Bunların başında da Gümüşhane şehir geçişi bulunmaktadır. Son hâliyle incelemede bulundum. 5 dakikada karşıdan karşıya geçebiliyorsunuz. Cuma günü şehir geçişinin açılışı yapılacak. Bunun yanı sıra yapımı tamamlanan tesislerimizin de aynı gün Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açılışı gerçekleştirilecektir.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.