Eren'e büyük saygısızlık

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün fotoğrafının bulunduğu bilboard kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından kırıldı. Eren Bülbül'ün hatırasına yönelik saygısızlık üzerine suç duyurusu yapıldı. Polis her yerde bilboardı kıran kişi veya kişileri arıyor. 

SUÇ DUYURUSU YAPILDI

Trabzon'un Maçka İlçesi Köprüyanı Mahallesi'nde 11 Ağustos tarihinde PKK'lı teröristlerin kurduğu pusu sonucu şehit düşen Eren Bülbül'ü hatırasına büyük bir saygısızlık yapıldı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin büyük bir kısmında bulunan bilboardlara şehit Eren Bülbül'ün fotoğrafının altına, 'Kalbimizde yaşayacaksın, iyi ki varsın Eren' ifadeleriyle donattı. Şehrin dört bir yanına yerleştirilen bilboardlardaki fotoğraf ve yazı büyük beğeni toplarken, önceki gece Atatürk Alanı'ndaki bilboardın kırıldığı belirlendi. Belediye Zabıta ekipleri tarafından yapılan tespit üzerine, yetkilileri suç duyurusunda bulundu. 

POLİS SALDIRGANI ARIYOR

Büyükşehir Belediyesinin yaptığı suç duyurusu üzerine polis her yerde bilboardı karına arıyor. Eren Bülbül'e hatırasına yönelik saldırıyı gerçekleştirilen kişi veya kişilerin tespiti için MOBESE kayıtlarının da incelemeye alındığı öğrenildi. Bu arada Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bilboardlardaki Eren Bülbül'ün fotoğraflarının bayram sonunda kadar kaldırılmaması talimatını verdiğini öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.