Hastane kabul etmedi

4 SAAT HASTANE ARADI

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yaşayan N.Ö (28) adlı genç kadın bahçede çalışırken ayağını kesti. Eşi Ö.Ö (32) tarafından Ambulansla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadına ilk müdahale acilde yapıldı. İddialara göre, Plastik Cerrahi olmadığı için hastane 4 saat bekletilen genç kadının yakınlarına, hastanın başka hastaneye sevk edilmesi gerektiği ama hiçbir hastanenin hastayı kabul etmediği söylendi.

EŞ YAŞANAN DURUMA İSYAN ETTİ

4 saatin sonunda genç kadının, acil şekilde ameliyata alınması gerektiği söylenerek Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsüne sevk edildi. Yaşanan duruma isyan eden eş Ö.Ö “Eşimin ayağında kesik ve kırık var. Ayağı şu an şişmeye ve morarmaya başladı. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi bizi acil ameliyat diye sevk etti. 1 gün geçmesine rağmen halen ameliyata alınmadı.” dedi.

TRABZON’UN Akçaabat ilçesinde yaşayan N.Ö (28) adlı genç kadın bahçede çalışırken ayağını kesti. Genç kadının eşi Ö.Ö’nün (32) bazı iddialarda bulundu. Ö.Ö“Bizi hastanede 4 saat beklettiler. Sorduğumda da ‘Hiçbir hastane sizi kabul etmiyor. 112 size hastane arıyor.’ dendi. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine bizi sevk ettiler. Acil olarak sevk edilmemize rağmen 1 gün geçti ve eşim halen ameliyata alınmadı.” dedi.

112 HASTANE ARADI

Eşinin köyde bahçede çalışırken ayağını kestiğini söyleyen Ö.Ö “Ambulansla Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesine götürdük. Acil de müdahale edildi ve ameliyat olması gerektiği söylendi. Fakat hastanede plastik cerrahi olmadığı bu yüzden de ameliyatı yapamayacaklarını söylediler. Bizi hastanede 4 saat beklettiler. Sorduğumda da ‘Hiçbir hastane sizi kabul etmiyor. 112 size hastane arıyor.’ dendi. 4 saatin sonunda hastane bulduklarını, acil şekilde ameliyata alınması gerektiği söyleyerek bizi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kaşüstü Kampüsüne sevk ettiler.” dedi.

AMELİYATA ALINMADI

Yaşanan duruma İsyan eden eş Ö.Ö bazı iddialarda bulundu. Ö.Ö “Hastaneye gittiğimizde bize ertesi gün bakılacağı söylendi. Ben acil sevk edildiğini söyledim ama hemşire doktorun karar verdiği söyledi. Eşimin ayağında kesik ve kırık var. Ertesi gün öğlen oldu, müdahale yapılmadığı gibi ameliyat için de hiçbir hazırlık yapılmadı. Eşimin ayağı şu an şişmeye ve morarmaya başladı. Mikrop kapmasından endişe ediyoruz. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi bizi acil ameliyat diye sevk etti, onun dışında da hiçbir hastane sizi kabul etmiyor denildi. Nasıl hiçbir hastane bizi kabul etmez? Nasıl acil ameliyat diye sevk edilen birisi ertesi gün olmasına rağmen ameliyata alınmaz.” diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105