Kaynar kazan

SELAHADDİN ÇEBİ NASIL BİR KARAR VERECEK?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Büyükşehir Belediyesi için kolları sıvadı. Bazı anketlerde birinci sırada çıktığı belirtilen Genç, yoğun bir çalışma içine girerken, sağlam bir ekiple yoluna devam etmek istiyor.

Ortahisar Belediyesi’nde halen Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan Selahaddin Çebi̇ de belediye başkanlığı izin ismi geçenler arasında yer alıyor. Araklı Belediye Başkanlığı için de ismi geçen Çebi’yi ise Büyükşehir’e aday adayı olan Ahmet Metin Genç bırakmak istemiyor.

Ortahisar Belediyesi’nin başarılı isimleri arasında yer alan ve tam bir dava adamı olan Çebi’nin nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.

AK PARTİ AKÇAABAT TEŞKİLAT BAŞKANI ALTINTEPE’DEN YEREL SEÇİM İDDİASI

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilat Başkanı Ahmet (Hüseyin) Altıntepe ziyaretimize geldi. Altıntepe, teşkilat başkanı olduktan sonra Akçaabat’ta ayak basılmadık mahalle bırakmadı. Teşkilat mensuplarıyla fırsat buldukça yerel buluşmalar gerçekleştirdi.

Altıntepe’ye Akçaabat’ta 2019 yerel seçimleriyle ilgili düşüncelerini sorduk. Altıntepe, seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirterek, “Teşkilatlarımız her an seçim olacakmış gibi hazırdır. 2019 Mart ayında yapılacak olan seçimlerde AK Parti olarak oy oranımızı yükselterek seçimleri kazanacağımıza inancımız tamdır. 5 Kasım’da aday adaylığı süreci başlıyor. İsmi geçen arkadaşlarımız var. Her biri de Akçaabat için bir şeyler yapmanın derdinden. Ancak nihai kararı genel merkezimiz verecektir. Önemli olan aday adayı olan arkadaşlarımızın küsmeden darılmadan partisine destek olmaya devam etmesidir. Bu temennimizin hayat bulacağına da inanıyoruz. Şimdiden ismi geçen bütün aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

KÖPRÜBAŞI’NDA ESKİ BAŞKAN YENİDEN ADAY OLUYOR

Yerel seçimlere yaklaşık 5 ay gibi kısa bir süre kala ilçelerdeki kulisler de hareketlendi. Hareketli ilçelerden biri de Köprübaşı.

Köprübaşı’nda halen belediye başkanlığı yapan Ahmet Tekke’nin yeniden aday olmayacağına yönelik iddialar sıcaklığını korurken, belediye başkanlığına talip olan isimler de nabız yoklamaya başladı.

Bunlardan biri de Köprübaşı’nda 1994-2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı yapan ve halen Avrasya Üniversitesi’nde Öğretim Görevlisi olarak kariyerini sürdüren Yrd.Doç.Dr. Sebahattin İmamoğlu.

İmamoğlu, geçen dönem de AK Parti’den aday adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti. Bu kez yeniden şansını deneyecek. Bakalım bu kez başarabilecek mi?

ESKİ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI DA YOMRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN “VARIM” DEDİ

Trabzon’da siyasi partilerin yerel seçimlere yönelik hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken hemen her gün ilçelerde de yeni bir aday adayı çıkıyor.

Aday adaylarının en çok ilgi gösterdiği ilçelerden biri de Yomra.

Halen İbrahim Sağıroğlu’nun belediye başkanlığı yaptığı Yomra’da AK Parti’den aday adayı olduğunu deklare eden isimleri bir yenisi daha eklendi.

Eski AK Parti Yomra İlçe Başkanı Mustafa Pehlivan, Yomra Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Pehlivan, “Yomra’ma hizmet için belediye başkan aday adaylığına talip olduğumu tüm Yomra halkına saygı ile duyuruyorum.” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN HACİZ ZULMÜ!

Trabzon Büyükşehir'in Trapark'larında birinde ödeme yapmadan geçen vatandaşın başına gelenler çileden çıkartacak türden. 5 TL Trapark ücreti zamanla 100TL olabiliyorken aracınızı satarken karşınıza çıkıyor, ödeme yapsanız dahi haciziniz hemen kalkmıyor, arayınca gündüz saat 15 e kadar beklemeniz gerekiyor diyor yetkililer. Beklemenizin sebebi ise evraklar birikecek topluca İl Trafik Müdürlüğünde topluca kaldırılması imiş! Evrakını kendin alıp gitsen Trafik tescildeki beyefendinin işine gelmiyorsa yine beklemen gerekiyor. Kısacası Trapark’ta 5 TL park ödemeden geçerseniz bir günü gözden çıkarın deniyor. Birde tebligat falan yapma gereksinimi de yok bu da yasalara aykırı sanırım. Yazıklar olsun ne deyim size bir günümü zehir ettiniz. Demek ki Büyükşehir de yaşayanlar boşa isyan etmiyor!..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.