KAZAN KAYNIYOR...

CANALİOĞLU’NDAN AKGÜN’E TEŞEKKÜR

CHP eski Belediye Başkanı ve eski Milletvekili Volkan Canalioğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü makamında  ziyaret etti. Canalioğlu, ziyaretinin ardından yaptığı paylaşımda “Büyükçekmece Belediye Başkanımız, değerli hemşerimiz Sayın Hasan Akgün ziyaretimizde hemşehrilerine selamlarını iletti. Bir de müjdeli ve vefa duygusunu içeren haber olarak Trabzonlu  şehidimiz Eren Bülbül adına anaokulu yaptırdığını söyledi.Teşekkürler” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ’DE HANGİ İLÇELER DEĞİŞECEK

Adalet ve Kalkınma Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, Trabzon’a geldi. Partililerin karşıladığı  Zorluoğlu, basının huzuruna çıktı. Büyükşehir adayı belli olmasının ardından ilçelerde kimlerin aday gösterileceği de merakla  bekleniyor. İlçe teşkilatlarında kazan kaynıyor, mevcut belediye başkanlarının yüzde 50’sinin değişeceği söylenirken, bu değişim hangi belediyelerde yaşanacağı merakla bekleniyor.

BEŞİKDÜZÜ NE OLACAK?

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde AK Partili mevcut Başkan ‘Kasabanın Şerifi’ Orhan Bıçakçıoğlu, benden bu kadar diyerek aday olmayacağını açıklamasının ardından İlçe Başkanı Harun Demirci istifa edip göreve talip olunca kadın aday gösterilmesi yönündeki düşünce de karşılık bulmadı. Beşikdüzü AK Parti’de ilçede en çok oyu alacak, parti dışından bir adayın gösterileceği düşüncesi seslendirilmeye başlandı. Şimdi gözler bu adayın kim olacağına çevrilmiş durumda.

ÇELİK VEDA EDİYOR

Düzköy Belediye Başkanlığına yeniden aday olmayan Abidin Çelik, “Beş yıllık görev süremde Akçaabat Düzköy yolu için tüm  partilerin milletvekilleri ile görüştüm, yardım ve destek istedim, bir türlü bu yolumuzu bitiremedik. İnşallah benden sonra gelecek başkan bitirir de biz de görürüz” dedi.

RİZE MİLLİ EĞİTİME YENİ ATAMA

Bir süre önce kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Rize Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz’ın yerine  atama yapıldığı  öğrenildi. Gelen bilgilere göre Bakanlık Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nde Öğrenci İşleri ve Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı olarak görev yapan Yaşar Koçak’ın Rize’ye atandığı söyleniyor. Koçak’ın önümüzdeki günlerde Rize’ye gelerek göreve başlayacağı belirtildi.

AYDOĞDU İYİ PARTİ ORTAHİSAR ADAYI MI?

İYİ Parti’nin Trabzon Ortahisar ilçe belediye başkanlığı için Ortahisar Belediyesi eski belediye başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu’yu aday göstereceği öğrenildi. Aydoğdu, siyasette ve belediyedeki hizmetlerinin herkes tarafından bilindiğini, millete hizmet için emin adımlarla yola çıktığını söylüyor.

RTÜ’DEN ‘YASAK YOK’ AÇIKLAMASI

Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kampüsüne girmesi yasak olan kişilerin listesinin asıldığı yönündeki iddialara Rektörlük sert cevap verdi. Üniversite yönetiminden yapılan açıklamada, “Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, kamu tüzel kişiliğine sahip bir yükseköğretim kurumudur. Üniversitemiz kampüsüne girmesi yasaklı olan kişiler listesi diye bir uygulama söz konusu değildir. Vatandaşlar ülkemizin her tarafındaki devlet üniversitelerine hangi kurallar çerçevesinde girebiliyorsa, üniversitemizin kampüslerine de isteyen herkes aynı kurallar çerçevesinde girebilmektedir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105