OPERASYONLA ÜÇ KIZI KURTARDI


Trabzon'da A.D. (29) adlı kişinin evinde üç kızın zorla alıkonulduğu yönünde ihbar alan jandarma ekipleri operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yaşları 17 ile 20 arasında değişen S.G., K.G. ve G.Ç. adlı üç kız kurtarıldı. 
BASKIN YAPILDI ÜÇ KIZ KURTARILDI
Trabzon'un Çarşıbaşı İlçesi Erenköy Mahallesi'nde ikisi lise öğrencisi üç kızın zorla alıkonulduğu ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, eve baskın düzenledi. Baskında S.G. ve K.G. isimli kız kardeşler ile G.Ç. adlı kadının evde bir odada zorla tutulduğu belirlendi. Baskında jandarma ekiplerinin etkisiz hale getirdikleri A.D. (28), S.Y. (23) ve B.K (24) adlı üç kafadar gözaltına alındı. Kadın ve kızlara uyuşturucu vererek cinsel istismarda bulunulduğu iddia edilen üç kişi, jandarma ekipleri tarafından sorgulandı. 
KIZLAR AİLELERİNE TESLİM EDİLDİ
Jandarma ekipleri tarafından kurtarılan kızlar önce Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde ardından da KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde muayeneden geçirildikten sonra ifadelerine başvuruldu. K.G., Çocuk İlk Kabul Birimine teslim edilirken S.G. ve G.Ç. ifadelerinin alınmasının ardından ailelerine teslim edildi. Üç şüpheli ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi. Nöbetçi savcıya çıkarılan şüphelilerden A.D. tutuklanırken diğer iki şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105