Öztürk: Erdoğan düşmanlığı yapıyorlar

Göreve yeni gelen İlçe Seçim İşleri Başkanları ile gerçekleştiren ilk toplantıda durmadan dinlenmeden çalışmaya devam edeceklerini belirten AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Bayram Öztürk "AK Parti olarak girdiğimiz bütün seçimlerden milletimizin teveccühü ile hep galip geldik. Seçim sonuçlarından da anlaşılacağı üzere çıta çok yüksekte." dedi.  AK Parti olarak tek rakiplerinin rehavet olduğunu ifade eden Öztürk şunları söyledi: "Seçimler çalışarak kazanılır fakat rehavetle kaybedilir. İttifakların konuşulduğu bu süreçte, asgari ihtilaflar yerine azami müştereklerimizi konuşmaya devam edeceğiz. Dün 'Derdimiz Osmanlı değil Abdülhamid' diyenler bugün 'Derdimiz Türkiye değil Erdoğan' diyor!"

Türkiye'nin Müslüman Coğrafyanın hatta bütün insanlığın kalbi olduğunu ifade eden Öztürk " İnsan hayatında ve sağlığında kalp ne kadar önemli ise Türkiye'nin varlığı, birliği ve dirliği İslam dünyası, coğrafyamız ve mazlum milletler açısından o derecede önemlidir. Bu kalbin atması da aziz milletimizin emanetidir ve bu emanet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimiz tarafından korunmaktadır." şeklinde konuştu.

Lider ne kadar güven veriyorsa Milletin de o kadar elini taşın altına koyduğunu söyleyen Öztürk "15 Temmuzda bu Millet Erdoğan'a, başını tankın altına koyacak, göğsünü kurşunlara siper edecek kadar güvenmiştir. Biz AK Parti teşkilatları olarak bu güveni boşa çıkaracak hiçbir söylem veya eylem yapamayız. Buna hakkımız yok." dedi.

AK Partinin bütün seçimlere yarın seçim olacakmış gibi her an hazır olduğunun altını çizen Öztürk " 2019 seçimleri öncesinde, İl Seçim işleri başkanlığı olarak; Sandık kurulu üyelerimizden, Sandık müşahitlerimize Okul-Bina sorumlularımızdan seçim kurulu üyelerimize İlçe Seçim İşleri Başkanlarımızdan İl Seçim İşleri Başkanımıza kadar tek vücut olacağız. Seçime kadar yapılan faaliyetleri, sandıkta veya Seçim kurulunda heba ettirmemenin gayreti içinde olacağız. Bütün bu çalışmalarımızı partimizin kurulduğu günden bu güne kadar görev yapan bütün çalışma arkadaşlarımızla birlikte parti disiplini içerisinde hep birlikte gerçekleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.