Şeyma Subaşı'ndan olay direk dansı videosu!

Şeyma Subaşı son olarak direk dansı yaptığı videoyu sosyal medya hesabından paylaştı ve anında binlerce yorum geldi. İşte Şeyma Subaşı'nın direk dansından kareler… Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı son dakika sürprizlerine devam ediyor. Son olarak Şeyma Subaşı instagram hesabında direk dansı yaptığı videoyu paylaştı.

"ACIMADI Kİİİİ" yazısını da yazan Şeyma Subaşı kısa süre de sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında girdi. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile boşandıktan sonra Fransız DJ Guido Senia ile sevgili oldu, ikili son olarak Phuket adalarında tatil yapmıştı. İşte Şeyma Subaşı'nın o görüntüleri… Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, direk dansı yaptığı anları paylaşarak videoya, "Acımadı kiii...." notunu ekledi. Subaşı'nın bir takipçisi videoya, "Kadın her şeyi başarabiliyor helal olsun." yorumunu yaptı. Guido Senia ve ailesi ile birlikte Tayland'da tatil yapan Subaşı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla İstanbul'a döndüğünü takipçilerine duyurmuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.